Campionate Mondiale

miercuri, 6 iunie 2012

Va semna oare Ersen Sali cu Dacia?


Vice-campioana Diviziei Naționale a început campania de transferuri pentru ași întări lotul atât pentru preliminariile Europa League cât și pentru sezonul viitor.

Atacantul Ersen Sali a cucerit medaliile de bronz cu Skendija Tetovo în Macedonia, la un singur punct distanță de a doua clasată Metalurg Skopje și la 10 de campioana Vardar. Sali a jucat în campionat 24 de partide și a înscris 8 goluri, însumând 1835 de minute. Macedoneanul are trecute în cont 2 pase de gol, 7 cartonașe galbene și unul roșu.

În sezonul trecut jucătorul de 24 de ani a devenit campion cu echipa sa și a reprezentat Macedonia în preliminariile Ligii Campionilor. În al doilea tur Skendija a dat peste Partizan Belgrad. Macedonenii au fost eliminați cu un sec 5-0 la general: 4-0 în deplasare și 0-1 pe teren propriu. Ersen Sali a jucat prima manșă și o repriză în cea de-a doua.

Potențialul "dac" și-a început cariera în 2008 la FK Bashkimi. După desființarea clubului Ersen a trecut în martie 2009 la FK Milano Kumanovo, iar din februarie 2010 a fost transferat la Skendija.
Vârful de 1 metru 85 de cm, este cotat la 300.000 de euro pe piața virtuală transfermarkt.de


Din ceea ce am văzut pe clipulețul de mai jos m-a impresionat jucătorul din Macedonia și chiar aș vrea un astfel de talent în Divizia Națională, cu atât mai mult că Dacia duce ”dorul” unor astfel de atacanți. Rămâne de văzut dacă conducerea Daciei este gata să scoată din buzunare puțin peste un sfert de milion de euro.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu