Campionate Mondiale

miercuri, 19 septembrie 2012

M-am săturat de idioți și porci


Astăzi am mai dat peste niște moldo-boi. Aeroportul Internațional Chișinău are probabil vreun contract cu serviciul de taxi 14700. Înainte de a pleca spre aero-gară pentru a întâlni o rudă, am consultat site-ul oficial, airport.md dai peste tarifele de mai jos:


Iar când ajungi la fața locului cu gențile grele și nici fără altă cale de ieșire afli că:
De la aeroport până la Botanica 90 de lei în alte sectoare 100 de lei, așa este inscripționat pe o tăbliță improvizată de tâlharii locali.




Eu aveam nevoie de un taxi până la Telecentru, mi s-a spus că trebuie să achit 100 de lei.

Vrând să le dovedesc businessmanilor că vor să fac un jaf la drumul mare am primit următoarele contra-argumente foarte convingătoare care te dau cu capul de pământ fără ajutorul cuiva:

”Știți cât euro?” – Le răspund fără să ridic tonul: ” Nu mă luați cu de astea că știu perfect care e cursul și cum încercați voi să învârtiți turiștii. Ați greșit adresa”

Fără mare grabă mai vine o replică în strigăt în adresa mea: ”Uite tariful în spate”, întorc capul și văd un panou ca la stațiile de alimentare pe care sunt imprimate prețurile sus-menționate. Tot cu același ton calm le dau replica: ”Haideți să intrăm, să vă demonstrez pe site-ul aeroportului că tarifele sunt altele”. Domnii îmi spun ceva care m-a făcut să mă gândesc că încă suntem în epoca preistorică:”Da și tu îmbli cu computerul din urma ta”, zic:” Da! Haideți să vă dovedesc”
-       Hai du-te și nu te fă deștept, vezi ce-i scris pe tăbliță, prețurile se schimbă în fiecare zi!
-          Pe tăblița voastră sunt prețurile schimbate tot de voi. Nu mă fac deștept, ci nu vreau să fiu recat de niște oameni ca voi.

Și într-un final argumentul care mi-a închis gura și m-a făcut să înțeleg că sunt incorect în astfel de situație și că sunt prea mic în lumea noastră.
-         -  Hai pleacă, că ești prea mic ca să te sfădești cu mine.

Data viitoare când plec la aeroport iau și camera ca să vedeți și voi cum încearcă cei mulți să facă bani pe seama turiștilor. Bravo airmoldova știți cum să faceți reclamă ”înăuntru” dar nu știți să vă administrați serviciile ”pe dinafară”. Sau autoritatea dvs. se termină o dată cum clienții dvs. pășesc peste prag.

RUȘINE !!!

4 comentarii:

  1. Ar fi bine sa scrii o plingere macar prin posta electronica catre operatorul Airmoldova dar cel mai bine sai suni si sa le spui...!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ms de sugestie, eu insa o sa fac asa sa afle toata lumea de frumosii aia cu tupeu de afacerist, data viitoare postez si video, sa vedem atunci cu dovezi ce o sa faca conducerea aeroportului, pentru k la noi fara dovezi nai kum

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-as sugera sa precizezi cite ceva - vezi ca este diferenta intre AirMoldova si Aeroportul International Chisinau. Presupun ca daca si exista contracte, atunci exista cu AIC. Chiar si site-ul pe care ai gasit informatia este www.airport.md, dar asta este al AM www.airmoldova.md.
    Braga V.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa presupunem ca airport.md si airmoldova.md nau nicio treaba desi cred ca au si sunt legate nu prin contracte, cum ramane cu lista de preturi de pe site si cea facuta de taximetristi?

    RăspundețiȘtergere