Campionate Mondiale

miercuri, 13 martie 2013

A revenit Barca lui Guardiola




Meci nebun. Într-adevăr nebun. După fluierul final, nu aș fi vrut să stau lîngă Sergiu Danilov, care și-a sărbătorit ziua de naștere astăzi (apropo, felicitări încă o dată) și cu care am trăit la maximum manșa tur, 2-0 pentru Milan. Nu aș fi vrut să stau lîngă Nicu Timofti, care era negru de supărare, în direct pe Canal 3. Cam în 2 exemple, asta au simțit cam toți fanii rosso-nerrilor de pe glob.
Barca a învins pe merit cu toate că nu se știe ce ar fi fost dacă Niang marca la 1-0 pentru catalani. Cu siguranță meciul ar fi mers în altă direcție, dar cu același final.  Barca a revenit la jocul cu care domina sub bagheta lui Guardiola și asta îndulcește gustul victoriei pentru milioanele de fani ai spaniolilor.
La milanezi l-am văzut doar pe Abate fără de care italienii mai încasau vreo 2 pe parcurs. În rest unii au dat senzația unor ”prăpădiți”. Boateng avea frică să tragă la poartă, puștii de culoare ai lui Allegri s-au pierdut în fluierăturile de pe Camp Nou, iar El Sharaawy (vorba lu` Becali) nici nu atins-o.

Mîine sper să am și eu o bucurie și sper într-o zi de 13 norocoasă pentru Bayern, fără 3 titulari pe teren în meciul cu ”tunarii” lui Wenger. MIA SAN MIA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu