Campionate Mondiale

sâmbătă, 2 iunie 2012

Incredibilul Carauș sau cum e să fii portar pentru 2 minute jumate

Probabil cel mai interesant eveniment pentru reprezentanții mass-media veniți la Bătălia Portarilor 2012, a fost evoluția celor doi jurnaliști: Sergiu Carauș de la EuroTv și Mihai Sîtnic de la fotbal.md. Dacă despre cel din urmă ați aflata ceva mai devreme atunci,despre Sergiu Carauș veți afla în continuare.


Prezentator la știrile din sport la Euro Tv, Sergiu și-a "luat inima în dinți" și a dat piept provocării. Jurnalistul nu este la prima atingere de balon. Omul cu condeiul are un șut bun cu piciorul stâng care poate pune în dificultate orice portar. Am împărțit în mai multe rânduri gazonul verde așa că pot spune ferm că Sergiu nu este un simplu amator.


Soarta l-a aruncat pe Sergiu în duelul contra lui Macoviiciuc. Pășind pe teren cu mănușile împrumutate de la mine, care la rândul meu au fost împrumutate de la Vergiuliu, care anterior i-au aparținut lui Ghenadie Moșneaga, Carauș era privit ca un om pierdut care nu are nici o șansă. Derularea evenimentelor însă a dat totul peste cap. După ce a parat câteva mingi bune, rezultatul final nu mai conta. Nu mai conta dacă era eliminat sau nu. Ieșind învins de pe teren cu respirația grea, colegul mia-a spus că e practic imposibil pe final, lucru simțit și de mine ceva mai târziu. 


Cert este că am avut o evoluție bună și nu am dezamăgit pe nimeni.


Sper ca exemplul nostru să împingă mai mulți jurnaliști la Bătălia Portarilor 2013.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu