Campionate Mondiale

luni, 27 ianuarie 2014

Hai Moldova! ! ! Ce ne rezervă data de 23 februarie?

Încet, încet ne îndreptăm spre tragerile la sorţi pentru Euro-2016. Cu 3 înfrângeri în acest an şi un super-gol, mergem cu  optimism spre Nice. Norocul moldoveanului îl ştim cu toţii, dar cu un brazilian în lot poate ne mai zâmbesc şi nouă sorţii.


Avem 6 urne. Moldova, tradiţional este în penultima. Vor fi 8 grupe câte 6 echipe şi una de 5, plus gazda Franţa care va juca amicale cu naţionalele care au liber în acea grupă de 5 formaţii.
Iată cum ar putea arăta o campanie-dezastru pentru "tricolori".

1. Spania
2. Suedia
3. Turcia
4. Muntenegru
5. Moldova
6. Kazakhstan

Deci, într-o astfel de grupă am avea maximum 2 puncte şi bine-meritatul loc 5 sau 6, pentru care ne vom bate cu naţionala Kazakhstanului.
Optimistul din mine speră la o astfel de grupă în care ne-ar putea arunca doar o minune. Aici, chiar putem spera la un loc 3, iar Caras şi-ar putea îndeplini obiectivul.

1. Grecia
2. Irlanda
3. Israel
4. Estonia
5. Moldova
6. Gibraltar

Până la urmă grupa în care vom fi repartizaţi cred că va fi următoarea. Nu ştiu de ce, dar intuiesc că aşa va fi. Sper cel puţin 2 adversare să le ochesc. În această grupă, am putea lupta pentru locul 4, zic eu.

1. Portugalia
2. Croaţia
3. Norvegia
4.Ţara Galilor
5. Moldova
6. Malta

În fine, primele 2 clasate la finele campaniei preliminare vor merge direct la Euro, 3 naţionale cu cele mai bune rezultate le vor călca pe urme, iar altele 8 vor avea nevoie de baraj pentru a obţine calificarea la turneul final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu