Campionate Mondiale

marți, 28 ianuarie 2014

Rapid Ghidighici se mută la Otaci



Zici că e titlu de glumă, nu? Ei bine gluma s-ar putea îngroșa, asta dacă patronul lui Rapid, Victor Ostap și boss-ul de la Otaci, Vasile Traghira vor bate palma. Până acum cei 2, cică ar fi semnat un pre-contract: Ostap îi dă clubul lui Traghira în condiții necunoscute. Unica dorință a lui Traghira fiind mutarea clubului la Otaci, ceea ce nu-i prea convine primei părți. Victor Ostap este curtat intens, după opinia lui, de încă 2 investitori. Cine sunt ei, nu vrea să spună așa cum a fost din tot timpul, mai puțin cazul Belardelli.


Ostap va ceda Rapidul spre Otaci, doar în cazul în care ceilalți 2 oameni de afaceri nu vor da bani la echipă, pentru a o menține la Ghidighici. Despre telenovelele interminabile cu finanțatori străini am mai auzit, așa că cel mai probabil Rapid se va muta la nord.

Să-i dăm Rapidului ceea ce al Otaciului sau invers

Rapid o echipă, aproape deformată, cu majoritatea jucătorilor fără salarii neachitate de luni bune, nu poate exista mai departe. Nistru Otaci, altă echipă, care a refuzat să evolueze în Divizia A în acest sezon din cauza reparațiilor capitale pe ”arena” de pe malul Nistrului. Nici până acum nu se știe despre ce renovări merge vorba.



La ce să te aștepți de la această mutare? Jucătorii lui Rapid care și-au retras actele, nu cred că vor reveni pentru câteva plimbări spre Otaci, iar foștii jucători ai lui Nistru și-au găsit deja cluburi.

Rămâne de văzut ce va fi, dar Rapid, în cazul în care va fi preluată, va purta același nume până la finele campionatului. În caz contrar, Victor Ostap va desființa echipa. El nu mai are nevoie de fotbal, bani pentru salarii nu va mai da, etc, etc, etc. Domnul Ostap vrea să scape de acest club pentru un preț rezonabil, dar vorba lui:  nu găsesc un prost ca mine să se bage în fotbalul moldovenesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu