Campionate Mondiale

marți, 9 septembrie 2014

Dezamăgire. Muntenegru - Moldova 2-0 (VIDEO)


Era clar din minutul 3. Am ajuns la Podgorița să apărăm un 0 la 0. Și ne-a reușit timp de 45 de minute. Dar boala moldovenilor nu are leac. Încasăm în ultimele secunde. Centrare din corner, cap Vucinic, 1-0. Un gol la care Petru Racu a avut bilete la VIP să vadă reușita. Avea o simplă misiune: să sară și să bage un colț de cap la acel balon. O misiune grea pentru el.

În repriza a doua, ne-am mai trezit, dar nimic mai mult. Am excelat doar la capitolul faulturi. Vreo 20 la 7. Minutul 73. Ai noștri și-au bătut joc de o fază din care am luat gol ca în campionatul raional.

Alexandru Antoniuc, șters. Nu înțeleg ce are. De la aeroportul din Chișinău nu era în apele sale.




Așa niște mici note pentru ”tricolori” în partida cu Muntenegru.

1. Ilie Cebanu - 6 (A avut câteva intervenții bune și poate ar fi putut evita primul gol dacă ieșea și boxa, în rest nu ai ce să-i reproșezi.)

2. Igor Armaș - 2 cu plus  (De la el a pornit faza din prelungirile primei reprize din care am încasat. Armaș a greșit o pasă, după care a urmat cornerul. Plusul e pentru șutul de la 50 de metri care ar fi fost prea frumos să intre.)

3.  Victor Golovatenco - 3 (Prea șters să pot să zic ceva despre el.)

4. Petru Racu - 1 (Păcat. Îi recomand sărituri în înălțime.)

5. Alexandru Epureanu - 6 (Cel mai bun om din defensivă, dar cu o cărămidă nu faci nimic)

6. Artur Ioniță - 6 (Cel mai bun om de la mijloc, dar nu este de ajuns. Câteva pase bune, câteva recuperări, dar este loc de mai bine.)

7. Alexandru Antoniuc - 2 (Foarte șters. Sașa revină la viață. Capul Sus!)

8. Alexandru Dedov - 5,5 (A încercat ceva, undeva, dar tot nu s-a observat.)

9. Serghei Alexeev - nu am notă (...)

10. Serghei Gheorghiev - 3,5 (Cam la asta și m-am așteptat. Nu are de unde.)

11. Eugen Sidorenco - 4 (Prezent pe teren. Probabil cea mai mare ratare a Moldovei în acest meci anume prin Sidorenco, în rest absent.)

12. Maxim Antoniuc - 5,5 ( Un șut defectuos, o centrare destul de bună și un plus mare de viteză. Are nevoie de experiență!)

13. Eugen Cebotaru - nu am notă (schimbare aiurea)

14. Veaceslav Posmac  - nu am notă (schimbare aiurea)

Omul meciului: Mirko Vucinic

În concluzie, nu avem prea mari șanse să ajungem la EURO cu o astfel de atitudine și cu un astfel de joc. Dorința de a învinge nu este de ajuns.

În grupa noastră, Rusia și-a bătut joc de Liechtenstein, iar Austria a remizat cu Suedia rezultat pozitiv pentru noi, probabil.

Rusia - Liechtenstein 4:0



Austria  - Suedia 1:1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu