Campionate Mondiale

luni, 8 septembrie 2014

Victorie chinuită pentru România în debutul preliminariilor (VIDEO)



Grecia - România, scor 0-1. Gol Marica din penalty. E bine că românii au început cu o victorie, dar mă deranjează atitudinea lor. Căpitanul și marcatorul unicului gol din acest meci, Marica a văzut încă un galben prin minutul 60 pentru un fault total aiurea. Nu e mentalitate de lider aici.
Totuși nu este de loc plăcut să vezi că România este într-o poziție bună de contra-atac în zece oameni și ajungând la 20 de metri de poartă nu încearcă să dezvolte, ci alege varianta tragerii de timp. În fine 1-0. Mergem cu dreptul spre EURO-2016.



Campioana mondială, Germania a bătut cu 2-1 Scoția, grație dublei lui Muller. De apărarea nemților nu zic nimic, pentru că e varză. Pe finalul acestui meci am râs cu poftă. În ultimele zece secunde ale prelungirilor, Mulgrew a șutat după fluier și a încasat al doilea galben, respectiv roșu. De ce? Pentru ce? Probabil nici el nu-și explică.


Vine și surpriza serii. Portugalia fără Cristinuța a luat-o la ea acasă. 0-1 cu Albania. Gol superb Balaj în repriza secundă. Să vezi și să nu crezi.
Georgia chiar dacă a avut ghinion cu Irlanda a reușit golul serii. Okriașvili a băgat o bijuterie, dar McGeady, i-a îngropat pe georgieni în prelungiri.

În fine, Gibraltar a debutat în preliminarii cu o echipă de polițiști și bancheri. Nu e de mirare. Nu e de mirare și cu ce scor au pierdut. 0-7 cu Polonia.



Mâine ținem pumnii cu ”tricolorii” noștri. De la 21:45, Muntenegru fără Jovetic, Basa și Drincic, vor încerca să-și ia revanșa pentru umilința cu 2-5 de anul trecut în fața Moldovei. Ce va fi vom vedea. Eu zic că va fi un meci de 50 la 50. Respectiv maxim obținem victorie, sau pierdem la un gol, două diferență.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu